Vilken helg 💕

En underbar helg har vi haft, inledde fredagen med att gå efter lunch, blev upphämtad och vi började resan mot Gamleby där vi skulle bo. Kom fram vid 18.00, då blev det korv med bröd till middag 😀 Sedan satt vi ute till ca 21 och tjöta innan vi la barnen och fortsatte pratet inne! 
Lördagen bjöd på en heldag på Astrid Lindgrens värld vilket uppskattades av både barn och vuxna, dit ska vi igen 😍 stötte på en kollega där också, sammanträffande! Och såg två av mina gamla lärare haha.
En Pippi docka med herr Nilsson fick följa med hem👍 Mileas höjdpunkt var när hon hitta en fontän som hon bada hela sig i ;) lättroad!
På kvällen badade barnen i sjön vid campingen, Milea är livsfarlig i vatten har vi fått se nu, gick bara rätt ut och ramla framåt med huvudet ner så Jonas fick fiska upp henne, kändes som att hon var under i en evighet men var ca 2 SEK så ingen fara men oj så ont man fick i magen :s
Men hon fortsatte bada efter att ha varit ledsen några sekunder! Sen blev det varmdusch för alla barn innan de fick hoppa i säng!
Blev ännu en mysig kväll, alla drack öl och cider men jag fick nöja mig med ett alkoholfritt vin, men lika glad är jag för de ;)
Nu är vi på hemväg, blir ett stopp i en park i Jönköping för lek, mat och sol! Hoppas bara vädret är lika fint där som där vi åkte från!
Bjuder på en bild från vår altan😍

Onsdag igen!

Mitt på veckan redan.
Igår blev det lek ute när jag kom hem, passade på när vädret tillät!
Dock blev det en vild kamp när vi skulle gå in! Fröken tycker inte om just denna bit men in kom vi. Då blev det dusch och sen pyjamas och en bok i soffan:) mysigt!
Jonas var och tränade och jag kände verkligen inte för att titta på tv. Dock känner jag att jag behöver mer förberedelser mentalt på att det kommer en bebis till nu när inget iprincip måste köpas så passade på att bygga ihop vaggan! Så nu står den klar, bara lakan och sånt som ska i men det blir senare;) kan man bocka av det på listan.
Måste få tömt bebis nya rum på det sista så vi kan börja riva lite tapet! Känns skönt att ha börjat iaf så vi slipper de mesta sen när vi har två busar här hemma 😀
Idag blir det jobb, sen ska det tvättas och packas inför fredagens tripp, ska bli så kul!
Imorgon ska jag och Hanna handla all mat och fredag efter lunch åker vi 😍😍

Jobbelijobb

 
Efter en supervecka med min lilla familj laddar jag nu inför att gå och jobba! Sex veckor kvar sedan hemma ett år med två söta hullliganer ;)
Har varit en helg med midsommarfirande hos mamma och pappa, Jonas pappa var också led å så syster med familj! Kusin Elias har kommit på att man kan leka med Milea nu med ;) dock fattar hon ju inte alltid allt han vill göra en men ändå härligt att se dem! De lekte så fint ihop i sandlådan och på studsmattan 😍
Lilla Jasmine låg mest i sin vagn och så inte mycket ;)
Midsommardagen bjöd på en visit hos mamma och pappa igen där vi glömt ta med hårtrimmern så jag kan klippa Jonas, lite fix i trädgården och sedan lek på lekplats :) vad gör man inte för sitt lilla hjärta! Vi gick till en lekplats som hon älskar, sedan blev vi inbjudna på fika hos ett par som brukar vara på öppna förskolan, trevligt! Blev glass och jordgubbar och barnen lekte i deras trädgård :)
Söndagen blev också lite fix i trädgården, fick äntligen ut utemöblerna på baksidan då den delen av altanen är klar 😀👍 tvättat av dem och sen kom Mikael och Annika på fika med Mio, trevligt med spontanbesök!
Eftermiddagen bjöd på storhandling och lek återigen!
Nu dax för jobb!