Ta tag i saker!

Jag har väldigt lätt för att ha många projekt i luften som jag känner mig lite stressad över.
Exempelvis jolines doptavla, barnen fotoalbum mm. Det bara ligger och blir inte klart.
Varje gång jag ska göra det då somnar exempelvis inte barnen eller man måste städa.
Ikväll hade jag dock lyckats med att däcka två barn i bilen påväg från en kväll med mormor, de sov även vidare när de bars in! Yes! Och pappan är ute på vift. Så nu är iaf ett projekt klart:) jolines doptavla!
Här är resultatet:
 


Så skönt att ha en sak ur världen.
Igår hade jag egentid med Emma på pinchos. Blev ett par glas vin, god mat och härligt prat! Underbart.
Kände imorse att jag vaknade med mer energi och mer tålamod.
Vi hade en lugn morgon, lekte med dupplo, vek lite tvätt etc.
Sedan klädde vi oss och träffade Melissa, Hilda och Meja på en lekplats i solen. Kaffe hade vi med, hann prata och barnen fick leka. Perfekt när man är lite snoriga och ingen vill bli smittad.

Därefter åkte vi och hämtade barnens mormor på jobbet och hade en mysig kväll där med fika, taco och jordgubbar med glass, mums. Därefter hade jag två supertrötta barn när vi åkte vid sjutiden.
Joline som vägrat välling två kvällar i rad och istället fått gröt tog så snällt flaskan när mormor matade? Drack nästan upp med. Man undrar ju hur det kan vara så?
Men men det viktiga är att hon äter och är nöjd :)

Nu väntar en helg med familjen, träningar och renovering av Joline rum, ytterligare ett projekt som ska bli så skönt när det är klart :)

Äntligen!!

Som jag har väntat på denna dag!
Ikväll blir det pinchos och shopping med Emma!
Välförtjänt egentid.
Dagen har tillbringats med lek och dusch hemma på morgonen :)
Joline sitter och leker nu, min stora tjej. Storasyster servar henne med leksaker 😂😂
Sedan gick vi till centrum med farfar, Milea fick en bärsele till Olle, hon vill så gärna ha våran men den är ju en aning stor men nu har hon en lagom för henne :)
Därefter blev det lunch på magnolia, mycket folk, så kul för ägarinnan.
Nu sitter jag hemma på utsidan och lapar sol medan barnen sover. Får snart väcka Milea som egentligen inte alls ska sova men förkylning gör att man får rucka på rutinerna lite.
Älskar att det är vår i luften, här ska det njutas 😍

Utvilad?

Jaha, här trodde man på en helg med lite mer sömn ;) bad och spackling. Istället blev vi alla förkylda, barnen fått hosta och de har varit febriga :/
Så segt!
Så med Jolines rum har vi inte kommit något längre alls, hoppas vi hinner mer denna vecka. Vi har ju problemet nu när Joline är större att hon kan vakna av Milea på natten/morgonen. Skulle vara skönt att kunna ha henne sovandes på eget rum så det inte stör varandra.

Denna veckan hoppas vi som sagt komma längre på rummet. Vi ska bli friska och så ska jag och Emma ut och äta på torsdag!!! Ska bli fantastiskt, det var år sedan vi fick sitta i lugn och ro, njuta av ett glas vin och bara tjöta utan att bli avbrutna av mamma mamma 😂😂
Självklart älskar vi våra barn men inland vill man bara vara sig själv också ;)

Annars blir de väll bara lite småpill denna vecka tror jag, inte mycket på schemat :)