Helg!

 
 
 
Lördag och imorse väntade vi på att vår gamla säng skulle hämtas, tyvärr efter massa missförstånd mellan de som körde och köparen Så fick vi vänta 2,5 timmar, skulle också iväg och de slutade med att vi fick ställa allt ute! Dock var den borta när vi kom hem som tur va 👍 vi har tillbringat eftermiddagen hos Sebbe och Mimmi, himla trevligt. Milea har varit på gott humör, underbart och somnade som en stock i bilen. Tur att hennes föräldrar hade tänkt så hon var redan iklädd pyjamas och tänderna borstade så bara att lägga över i sängen med en flaska välling! Vi köpte upp indisk mat, jag har varit sugen på det så länge så blev överlycklig. Vi fick se deras fina nya lya 👍
En trevlig dag helt enkelt!
Nu har Jonas gått till en kompis och jag är själv då Milea sover, egentid! Har gjort två sidor i Mileas scrapbook, ska nästa gång börja på hennes sida från 3 månader, gör en sida per månad för att få plats med allt som ska i så många bilder blir det, och överflödet hamnar i ett vanligt album 👍
Inte lätt när man håller på med flera olika album, lite bilder som saknar och måste beställas så får ta tag i detta snart och skicka efter, vore skönt att bli klar :)
Funderar på vad jag ska göra nu, blir nig bara slapp i soffan 😀
Trevlig kväll!

Öppna fsk

 
 
Dagen idag har hittills bestått av dammsugning av nedervåningen och sedan öppna fsk, fullt ös på frökenbus som somnade på en gång på hemvägen, bara att bära ner henne till sängen 👍 så nu har jag slappartid, har hunnit med lunch och nu soft på soffan 😀 ska snart gå och skala potatis till Mileas lunch så att de blir gjort.
Igår kom finaste mössan på posten, som vi har väntat och den var precis som jag tänkte mig den 👍

Inga måsten

Vi har inget bokat, varken idag eller resten av veckan! Så idag blev det bus och lite städning på förmiddagen innan fröken sov middag! Jag hann träna, duscha och äta när hon somnat, men tror hon vaknar nu snart! Då är det dax att sätta igång med hennes lunch:)
Sedan ska vi ta en promenad till lekia och köpa leksaker hon ska ha hos farfar på hans begäran, kul! Sedan blir det kalas:)
Får se om vi hinner med mer stängning men det tror jag ej, får fortsätta imorgon!
Nu vaknar fröken så dax att hämta henne <3