1år!

Långhelger är underbara! Inledde onsdagen men föräldragrupp och därefter vänner på grillkväll! Supermysigt och de sista åkte vid ett. Efter en strulig natt med lillfia, matavvänjning på g! Var det bara att pallra sig upp för en tripp till Ullared med Hanna, gubbarna fick va hemma med barnen ;) så superpigg efter 3-4 timmars sömn, not! Men så bra vi hade det, gick och strosa och kollade på saker, hittade massa bra saker, tex en uv dräkt till Milea för 119kr, exakt samma rear lekmer för 239kr egentligen kostade den 299kr, helt galet bra!
Va hemma vid sex så det blev en heldag! Somnade på soffan 21.30 helt slut!
Igår målade vi, myste med Milea, testade hennes nya uv tält och åt god mat! Avslutade kvällen med ett glas rosé och jordgubbar!

Idag ska vi iväg och fira Jonas kusinbarn Vincent som fyllt 1 år i veckan! Sedan ska vi väll försöka få målat lite mer! Så skönt att vara igång!
Tycker vi får gjort så mkt mer nu när vi går upp på morgonen, Milea brukar vakna 07.30 och då är det gröt som gäller! Så vi är ändå förskonade, många får ju traska upp 05 men än sålänge slipper vi det!
Imorgon får jag dra mig till gymmet, måste försöka gå till åtminstone ett pass i veckan där, om jag ska orka bära Milea ;)
Önskar alla en underbart dag!

Morsdag 💕

Firade min första i helgen:) fick blommor och en fotbehandling av mina älsklingar!
Denna helgen har vi grillat, målat, myst, varit utomhus, firat mammor och bara haft det gott ;)
Inatt kom jag på den briljanta idéen att försöka få bort Mileas halv fem mål och få det till halv sju istället då hon ändå brukar gå upp! Kul, not! Från halv fem till halv sju höll vi på, fick henne somna kanske fem minuter, men men, hoppas det går bättre inatt, egentligen ska vi börja nu på långhelgen men kände mig laddad ;) 22-23 målet får hon ha kvar!
Vi hade förövrigt världens piggaste tjej igårkväll, först var hon superledsen i slutet av badet, åt i sängen och höll på att somna, då från ingenstans fick hon världens energi och var uppe till halv nio haha, men glad var hon så det gjorde inget ;) underbar avslutning på morsdag!
Sedan tog vi ett glas vin, lite choklad och jag fick en massage ;) toppen😍

Sol!!

Igår hade vi en underbar dag tillsammans med Emma, Victor, melvin och saga :) vi gick, åt lunch, glass kollade affärer och njöt av ledigheten! Barnen lekte en stund på en lekplats och vi tjöta i skuggan när de små sov!

Idag bar det av till Veronica, Abbe och Ester. Milea var på ett fruktansvärt humör! Ville ingenting, jobbigt med värme och förkylning antagligen och en natt med dålig sömn. Tillslut fick vi i henne fruktpure som Veronica hade, hon åt halva burken, skönt att få i henne något. Nu har jag dock fått i henne mer!
Vi plaskade med vatten också! Det uppskattar frökenbus :)
Ikväll har vi tjejkväll här hemma jag och hon, hoppas på en gladare tjej då:)