Underbara helg:)

Vädret är kanon och helgen har varit fantastisk! La mig åtta i fredags när jag skulle ha egenmys men när lillan somnat så var jag så trött att det blev sängen istället!

Igår åkte hela familjen på babybarn mässan, köpte en mössa till lillan, annars inte mycket att ha enligt mig. Vi fick en goodiebag från loppi, den hade en toppen bitring till lillan!
Sedan åt vi lunch på le pain francais bistro på avenyn! Väldigt bra restaurang när man hade barn, förstående personal med:)

Kvällen bestod först av en ledsen bebis som inte kunde bajsa, när hon tillsist somnade i min famn åt jag och Jonas räkor och tog ett glas vin, mums:)

Nu sitter jag i solen, Milea har sovit en timme snart i vagnen och Jonas steker pannkakor!
Vilken dag, ev kommer syster med familj hit en sväng! En promenad ska det bli och sedan myskväll:)

Jonas tog natten med Milea inatt, gissa om han är trött idag ;)

Prosit!

Förkylningen börjar väll bli lite bättre än igår! Så himla jobbigt när man nyser och hostar, speciellt när Milea vaknar om man gör det så får springa iväg!
Hon verkar hittills fått något lindrigt, nyser lite men inte mer än så, skönt!

Upptäckte en fästing på Kattis idag, usch! Blir till att ta den sedan när Jonas kommer hem, dax att ta på henne medel också så vi slipper dessa rackare!

Idag blir ytterligare en hemmadag och kurrering! Undra vad vi ska laga för middag idag, tänkte göra lite blomkålspuré och testa på Milea, bra att frysa in och ha lite olika rätter man kan variera mellan när hon börjar äta mer!

Måndag!

Ny vecka nya tag!
Jag och lillan har blivit förkylda :( så inatt har det blivit mindre sömn, lillan sov oroligt från fyra och var ledsen så hon fick sova brevid mig, så mycket sömn blev det inte ! Hoppas det blir bättre inatt:)

Annars händer inte mycket, måste handla idag! Så får åka iväg sedan, Jonas kommer sent så det blir jag och Milea.

Hoppas alla får en fin vecka!