Kaos veckor!

Senaste två veckorna har varit kaos!
Första inskolningsveckan var tre dagar, sen blev Joline sjuk, fick 40 graders feber, tre dagarsfebern visade det sig vara.
Sedan kom vecka 2, tre dagar sedan blev Milea magsjuk! Så himla typiskt. Joline blev sjuk på lördagen och Jonas på söndagen. Jag skulle till Danmark på tjänsteresa redan på måndagen och var livrädd att bli sjuk, mycket tid i bil var ju inte optimalt. Trots att jag hade ont i magen och kände mig konstig blev det inget mer. Hade en trevlig resa trots allt. Kom hem och trodde jag klarar mig. Var på jobbet under onsdagen, barnen var tillbaka på inskolning. Torsdagen fick jag ta inskolning som gick bra, jobbade hemma den dagen. Kvällen gick och jag kände mig konstig, då var det dax, jag fick det alltså så mycket senare än alla andra, antagligen blev jag smittad från förskolan. Nu är jag äntligen tillbaka påväg till jobbet, har kvar en konstig stickade känsla runt ögonen som jag inte vet vad det är. Ska avvakta några dagar sedan får jag väll gå och kolla mig men har kommit i samband med sömnbrist så tar väll lite tid att komma tillbaka. Är väll lite mer som det var när jag var yr, stress och trötthet. Men men får kolla om de inte släpper.
Nu håller vi tummarna på att vi slipper sjukdomar och kan Jobba/förskola ett bra tag framöver :)
Ser fram emot denna måndag :)

2017

Ser nu att jag inte bloggat sedan innan jul! Har varit fullt upp och njutit av tid med familjen :)
Nu börjar ett nyttt år! Vi ska in med nya rutiner, gå från att ha varit föräldralediga i över tre år till att jobba båda två, blir en häftig förändring. Milea hade skridskopremiär förra veckan, vi åkte med Ida och inez, kallt tyckte Milea så måste köpa ullstrumpor till henne!
Vi badade och hade en mysig vecka ihop:)
Nu är första inskolningaveckan klar för Joline, 3 dagar var hon där sedan kom febern, suck! Hoppas bata Milea klarar sig! Och vi andra såklart!
Vet inte hur man löser det om Milea är sjuk nästa vecka och Joline ska skolas in, får man vabba? En måste ju va med Milea och sen andra med Joline, hoppas hon håller sig frisk så vi slipper tänka!
Nu är det äntligen helg! Efter två dåliga nätter hoppas vi på mer sömn, Joline har vaknat och skrikit, inte så konstigt när man har 40 graders feber.
Nu är det böttre så hoppas alla får sova. Får handla lite på vhemvägen, hemmagjord pizza har Milea beställt så det får set bli.
Trevlig helg!