Helg!!!

Äntligen helg:) denna helgen bjuder på en hel del målning, som vanligt och att några vänner komme hem och grillar imorgon, ska bli mysigt! 
 
ikväll blir det bara myskväll, en kväll måste man ha ledigt iaf. 
Ska bara mysa ner oss i soffan med filtar:) 
Annars får vi se vad mer helgen har att erbjuda. 
 
Igår började föräldragruppen, intressant att få gå igenom lite, får väll se hur det utvecklar sig där och om man hittar några man kommer umgås med sedan, jag var nog klart yngst iaf!
 
Ny vecka på söndag också, vi välkomnar vecka 34 <3

Orkar inte!!

Blivit vrålförskyld, har verkligen inte tid med det. Skylle målat lite ikväll men det blir soffläge, måste laga mat men orkar inte så vet inte hur jag ska göra :( får se när jag är på Ica om de finns nått färdigt eller så! 
 
Så nu är man på tåget hem, skönt att bilen står vid stationen iaf, nu längtar jag efter soffan!!
 
hoppas bara man orkar jobba imon, håller tummarna 

Älskade fredag!!

Som jag har längtat efter denna dag, känner mig helt slut. Dock blir det målning i helgen, men är man hemma kan man ju ta pauser när man känner för det.
 
Veckan har varit toppen, målat lite i måndags och tisdags, fika hos Hanna då Cevin fyllde år i onsdags, fick även en maddrass till vagga som passade perfekt i vår, så nu är den komplett, skulle bara behöva ett ombyte av påslakan som jag glömde köpa på Ullared, så får bli en sväng till jysk tror jag:) 
 
Igår var jag på match med bror min, kollade på Angelika och tyvärr förlorade dem, men men...Köpte även biljetter till Gais-Öis igår :):)
Ska gå med far, bror, Mikaela och Angelika <3
 
nehe, nu ska man bara jobba av denna dag och sex veckor till, sedan så är det dax för mammaledighet, tiden går sjukt fort!!
längtar så!!