Ops.

Har haft en fin helg som svischa förbi. I fredags satt jag på tåget hem och såg att en vagn jag länge suktat över var på kampanj :) funderade ett tag och beställde den sedan. Vi hade en lugn fredagskväll hemma. Skönt efter en jobbvecka. I lördags fick jag sms att vi kunde hämta vagnen i Sävedalen, jag hade köpt den sista, 2000kr istället för 3000kr :)
Vi började med att åka till klädkällaren där bamse skulle vara, efter en halvtimme i kö ville inte Milea krama när VII väl kom fram, bara att åka igen. Då åkte vi och hämtade hem vagnen och jag är så nöjd, visst är den lite större i bilen än babyjogger men så får de va, skiljer minst två tusen i pris så. Joline sover och sitter kanon i den Så det känns bra :)
Vi åkte sedan på 30års fest och barnen var hos mormor och morfar. En trevlig kväll blev det och vi var hemma vid 2. Såklart vaknade jag 7 dagen efter och kunde inte somna om. Låg en halvtimme och gick Sedan upp och ka mig i soffan och kolla Netflix. Efter ett par avsnitt blev jag städa istället och bära ut återvinning till bilen samt tömma huset på färg och liknande och ställa i förrådet. Jonas vakna vid 9.40 och gjorde frukost :) sedan fixa han den sista fönsterbrädan. Hämtade barnen vid 13.30 och det kändes då bra, båda längtade efter att få hem dem :)
På eftermiddagen kom Emilia med familj och vi åt taco, barnen lekte och hade kul. Mysigt, nu väntar en ny vecka, tror vi har halvdag på fredag :)
 

Tåget..

Ännu än härlig helg förbi :) startade med en fantastisk kväll hos Ida, gott äta, gott vin och trevligt sällskap. Blev kvar tills strax efter halv tolv och var hemma runt midnatt. Hade bett Milea att ta sovmorgon vilket hon inte gjorde men det var pappas morgon så jag fick ligga kvar. Halvsov och sov om vartannat och vaknade sedan när Joline börja prata vid 8.20. Hämtade henne och gosade några minuter innan resten av familjen ropade att det var pannkakor:)
Trots att Jonas hade utökat smeten så åts alla upp. Barnen äter så många på morgonen och vi med haha.
Sedan tränade Jonas och Milea hakade på.
Tanken var att Joline skulle sova men efter flera försök var det bara att ge upp. Hon fick greja medan jag rensade ut försmå och sommarskor från en kaos garderob. En icakasse senare kan vi nu öppna den 🙈🙈 Jag och Milea tog även en tur och handlade mer garn och lördagsgodis såklart, helgens höjdpunkt!
När Joline sovit åkte vi till mamma och pappa medan Jonas såga fönsterbrädor. Barnen hade några roliga timmar och var på bra humör :)
Sedan åkte vi hem och åt lite middag och lekte.
För oss blev det en lugn lördag med godis och breaking bad, jag somnade tidigt i soffan 😂
Söndagen inleds med familjegympa. Vi Hoppade och dansade innan det var dax att hem och byta om för dop. Joline som alltid sover kort fick vi såklart väcka. Milea var taggad och hade pratat om detta hela dagen. Det var ett mysigt dop med god fika och barn med spring i benen. Jonas kusinbarn Julia var det som döptes.
Sedan tänkte vi ha en lugn kväll efter lite grejade men Joline vaknade och vägra somna om så hon var uppe med oss till halv tio, själv la jag mig också tio för va helt slut. Känns bra idag att man kom i säng :)
Nu väntar en ny vecka med jobb och annat :)
 
 

Zzzzz

Bli så trött på mig själv! Säger igår till Jonas, "va skönt att Joline sover bra igen efter att ha haft vaken perioder på natten" (hon sov från 18.15-08.15) vad händer?? Jo inatt var hon vaknen mellan 2-4, känner mig rätt sliten nu då jag går upp 5.20. Blir en tidig kväll idag!
Nu är jag på tåget, blir middag sen ska jag storhandla, lovade Milea att vi skulle det så bara att hålla sitt löfte.
Nu ska man bara klura ut middagar för veckan också.
Imorgon väntar vinkväll hos Ida, ska bli väldigt trevligt :) tur man har nära hem om man blir för trött.
På söndag ska vi på dop och gympa annars är helgen lugn :) skönt!