Dagen före!

Hjälp! Imorgon börjar jag jobba, känns som 1,5 år har flugit förbi, jag är så nervös. Känns lite som första arbetsdagen pånytt, hur beter man sig? Va pratar man om? Lite så känns det. Kommer säkert gå galant men men. Ska bli spännande att se vad man kommer ihåg!
Idag har vi varit hos bästa Julia på en toppen brunch, har ätit så mycket så jag är fortfarande mätt och det händer inte ofta, gott betyg. Det bjöds på kaffe, juice, yougurt, bröd, färska jordgubbar och hallon men vanlijkräm, muffins mm:) super verkligen!
Nu ska vi avsluta denna dagen men att lek hemma, laga mat och om jag hinner ska jag slänga ihop en kaka när Milea sover:)
Tänkte göra ett bra första intryck på avdelningen ;) när jag började jobba var det inga problem att baka till hela jobbet men nu när vi är så många är det svårt så får räcka med gruppen ;)
Har även köpt första jordgubbar jag ska mums på ikväll när Milea sover och Jonas är ute och träffar kompisar! Något gott måste man ha till hockeyn och jag behöver järn så det är ju kanon!
Annars händer det nog inte mycket idag, ska försöka leka så mycket jag bara kan med min lilla älsklig :)

Vilken helg :)

Började med lite fika hos Hanna i fredags innan jag och Milea intog leklandet, hon var så glad och jag med av att se henne lycklig :) sedan var vi trötta båda två och åkte hem och gjorde tacomys :)
Lördagen spenderade Jonas och Milea själva medan jag åkte till Ullared med Hanna, så kul! Fick handlat en del, påskpresenter är klara, lite smått man behövde inhandlades och fika och lunch blev det!
På kvällen grillade vi hos några vänner, trevligt. Skönt att man kommer hem i tid med när man har barn ;) var hemma kvart över åtta, alldeles lagom.
Idag körde vi lite mer shopping, ville ha ett skåp på Ullared till Mileas första kläder men det var slut i vitt, men idag hittade vi det på klädkällaren 👍 fyndade även gardinstänger som Reades och band till gardinerna som jag sydde klart förut, blev så snyggt i vardagsrummet, tänk va ett litet band kan göra!
Handlade även en rullgardin till Milea rum och mat, skönt att ha det klart.
Nu i em var vi hos syster och kolla hockeyn, himla trevligt och go kaka bjöds det på, avsluta med vinst gjorde ju bara saken ännu bättre. Nu inleder jag mina två sista dagar som föräldraledig för denna gång, sedan vänta jobb, spännande.

Torsdag och snart helg igen!

 
Laddar för en dag hos syster, hon hämtar oss om en stund. Ska bli skönt att komma iväg! Lämna hemmet lite, andra leksaker för Milea etc. Kusin är på dagis så hon har allt för sig själv, hoppas det uppskattas :)
Annars måste jag handla lite idag hur det nu ska gå till, orkar inte gå i detta väder och skulle behöva något till middag idag, är så sugen på kräftor och Coop hade bra erbjudande, dock har dom ju inte inne varje dag så man vet inte om det finns till helgen, kanske får kolla om de har idag och lyxa till det ;)
Nu blir det teletubbies med mitt lilla busfrö :)