Fredag igen :)

Så skönt! Gårdagens förmiddagsplaner blev tyvärr inställda :( så får ta de nästa v. Tog oss en sväng till öppnafsk så Milea fick leka av sig, bara pappor, jag å en farmor, så det kan bli!
Sedan sov Milea i tre timmar haha, så hann både duscha, äta å fixa mig inför kvällen. Den spenderades med svägerskan, först middag på Athena! Underbar mat, älskar den restaurangen. Tur att vi har samma smak, blev vitlöksbröd och friterad fetaost till förrätt, ryggbiff med potatis, svampsås och tsatsiki till huvudrätt.
Sedan väntade en dejt med mr grey, tyckte att filmen var toppen :) längtar tills nästa, tur man läst boken!
Var hemma halv tolv och öppnade paketet med underbara kläder från pomp, Milea älskade klänningen, började dansa som en prinsessa 💕
Var i säng tolv men är ändå okej pigg, Milea sov hela natten å vakna tio i sex men sträcksömn gör mycket.
Idag väntar egentid med Milea, det blir handling av present till systeryster som fyller åt idag och sedan bad i badhuset som lillfia älskar. En bra fredag helt enkelt. Ikväll mys med familjen.
Får nog ta och handla också när vi ändå är iväg så slipper vi i helgen.

Göteborg!

Haft en heldag på stan idag med Milea och Cicci! Åkte vid halv elva och kom hem sex:)
Blev lite shopping, en god lunch och kaffe på condecco, promenader och en tur till statsbiblioteket så Milea fick springa av sig :)
Milea tajmade med att sova när vi åt lunch så det blev toppen, slapp hon bli uttråkad.
Dock somnade hon när vi gick till tåget och sov hela resan hem så nu har vi en pigg tjej här hemma;) tänkte skicka henne i ett bad och sen får vi väll se när hon somnar:)
Imorgon väntar förhoppningsvis en frukost med Saga och Emma ifall inte Saga fått vattkoppor, hoppas det bara är en värmeplita:)
På kvällen ska jag ev ut på stan och se en bio och äta :) en bra torsdag med andra ord!

Ny vecka trött mamma!

Måndag igen!
Hade pomp visning här hemma igår, kul att träffa lite Goa tjejer å shoppa klädet ;) blev ett par byxor, ett linne å en klänning till fröken! Gick storstädat hela huset med :)
Nu verkar Milea vara frisk, tänkte tempa henne när hon vaknar för att se. Veckan bjuder på lite smått och gott, träffa vänner, gå på bio mm.
Ska bli så kul! Hoppas förkylningen försvinner också!
Nu blirre slapp vi tvn :)