Första advent!

Måndag morgon och påväg till jobbet. Helgen var super, lekte och nattade barnen på fredagkväll, Jonas var ich åt med en kompis så eftersom barnen sov passade jag på att förbereda min smartphoto beställning.
Rensade massa bilder till scrapbook och inför förskoleboken, fotoboken var redan klar.
Lördagen vaknade vi 6.15, var varar att ta med sig barn och gå upp och äta. Jonas skulle på avdelningsresa och åkte halv nio. Jag och barnen tog årets julkort:) lyckades på försök tre tror jag, helt fantastiskt, inget bråk :) sedan damsög vi lite och åt mellanmål. Joline som brukar sova till närmre 8 var trött tidigt så henne la vi innan 10. Jag och Milea satte oss och pärla armband :) så mysigt. Sedan stekte vi pannkakor för Wilma och Julia skulle komma över på tjejdag. Barnen lekte, vi köpte lördagsgodis, var på lekia, köpte en bok som Milea pratat om länge.
Hade en mysig dag:) blev rester till middag och sedan mys i soffan.
Joline var övertrött så läggningen var lite kaos och tog tid men vid 20 sov iaf två barn;) Då gjorde jag julkort och la hela beställningen, nu väntar vi med spänning:)
Söndagen var lugn, Milea ville åka till mormor och morfar, där blev vi kvar till 16 då vi åkte hem med två trötta barn, blev lek och sedan dansade vi loss i soffan till Milea nya favoritlåt huskatt😂 Slapp i soffan när barnen somnat:)
Nu väntar en ny vecka. Fönsterputsaren kommer idag, sen ska det dammas för att ta fram ljusstakar och stjärnor, tänk att det redan är 1.a advent på söndag!!! Så mysigt! Ser så fram emot denna tid, Milea frågar varje dag om tomten kommer 😃😂 blir bra för henne med en adventskalender så hon ska räkna ner. Planer för veckan är mr Johansson med Jonas bror med familj samt hans pappa, 30 års fest på söndag :) En bra vecka!
 
 

Lättad!

Förkylningen håller i sig! Hoppas den släpper snart! Denna veckan fick vi underbara nyheter, Joline fick plats på Mileas förskola, så himla skönt och tryggt att veta Att hon är i goda händer :)
Beställde namnnappar hon ska ha på föris :) tänk att min lilla tjej blivit så stor🙈😍
Nu är det äntligen helg! Jonas ska på avdelningaresa så det blir en tjejhelg! Imorgon ska vi hänga med Julia och Wilma, får se vad vi hittar på! Ska bli så kul.
Söndag är änsålänge oplanerad så vi får se hur det blir. Ser fram emot en helg med barnen! Nästa vecka är set 1a advent, hur galet är inte det? Ska bli mysigt att börja pynta! Älskar stämningen. På måndag kommer en fönsterputsare och fixar iordning, skönt att slippa det.
Nu ska jag in på tempo och hämta paket :)

Hektiskt!

En hektisk vecka på jobbet och jag har såklart dragit på mig en förkylning:/ så segt! Ont i halsen hosta och snuva, dock ingen feber så blir till att pallra sig till jobbet.
Helgen gick fort, lördagen spenderades på Ullared, många klappar och presenter inhandlades, väldigt skönt. Några få kvar men det löser jag en dag på lunchen, fördel med att jobba brevid nordstan ;)
Söndagen var det först lek i snön och sedan dop :) vi hoppade gympan denna gång så Milea ville gå ut istället.
Dopet gick bra:) bar härliga lille Charlie hela tiden vilken kändes i armen sedan😂😂 blir ju en sådan anspänning. Nu är man alltså fadder till två fina pojkar:( vilken ära.
Efter det blev det besök hos pappa och mamma för att gratta pappa på farsdag :)
Trötta åkte vi sedan hem. Igår hade vi en fröken som vägrade somna om och var vaken hela kvällen, inte direkt den återhämtningen jag tänkte mig men vad gör man? Nu ser jag fram emot en kaffe och frukost på jobbet :)