Nyår!

Va snabbt detta året har gått!
Ett helt underbart år har vi haft, vår egna lilla familj! Mycket spännande har hänt och nästa år lär bli ett händelserikt år de med!
Tänk att i april börjar jag jobba igen, helt galet :) känns dock bra att lillfis får vara hemma med pappa och inte börjar dagis fören i augusti!
Tänk va Milea har utvecklats detta år, från att ligga still till att springa runt som en liten toka, helt fantastiskt att se! Tänk vad mycket kärlek <3
Nu ska vi göra iordning oss för en kväll hos systeryster med familj! Himla mysigt!
Gott nytt år!

Fantastisk eftermiddag!

Igår hade vi en toppen eftermiddag! Åkte till sova för att prova ut en ny säng då våran inte är bra för oss i varken hårdhet eller storlek! Så nu är en fantastisk säng beställd där jag och Jonas har olika mjuka sängar och en hel bäddmadrass, fick även till en gavel och hemleverans till bra pris👍
Sedan blev det ett stopp på Max för att äta, Milea fick en naturell hamburgare men tog sikte på pommes som hon var snabb att ta, hon älskade de😜 inte så nyttigt men va gör det en gång!
Därefter åkte vi till Liseberg, gick och kollade, Milea klappa getterna som hon älskade, hon är helt tokig i djur 😀
Sen åkte vi en ponnykarusell och farfarsbilar!
En mysig dag helt enkelt!
Idag väntar lek och bus med Sanna och s, Ida och i 😀

Jul!

Har haft en underbar jul med nära och kära! Milea fick så mycket fint, både kläder och leksaker:)
Igår var jag iväg själv hos underbara Emma och Saga, fikade, kollade rean, åt mat och pratade massor, himla mys!
Idag var det släktmiddag med Jonas släkt, trevligt och gott!
Nu är jag helt slut dock hade vi en fröken som somnade i bilen påväg hem och är inte de minsta trött så hon lär hålla igång en stund till, blev pigg efter nattvällingen. Nackdelen med att åka hem vid fyra, men så är de!
Nu hoppas vi på en mysig kväll 😀