Nya tag!

Ny vecka, nya tag!
Gårdagen spenderades med Marie och barnen, vi hade en toppendag med mycket fart och fläkt! Så blir det med en snart tvååring och en på 4,5 plus två bebisar;)
Lekte inne, var ute och lekte trots regn och då hade vi nöjda barn! En riktig heldag blev det och Milea och Elias lekte för första gången riktigt bra 😍
Hade en trött tjej här hemma på kvällen sen!
Skulle ta ett så fint kort på dem men telefonen dog så hann bara ett på småtjejerna!
Idag bjöd vi in Sanna och Svea på te, de kom i förmiddags och jag och Milea passade på att baka scones igen, Milea älskar att vara med i köket så hon var lycklig 💕
Nu sover tjejerna och jag dricker kaffe, laddar batterierna inför eftermiddagen.
Laga mat står på schemat, borde egentligen dammsuga men är inte på humör ;) får se hur de blir.
Imorgon kommer Fia en sväng, trevligt och på eftermiddagen blir det shopping med Hanna 💕 Vilken dag!
Annars blir det en lugn vecka tror jag!
Nu ska jag snora vidare, lyckats dra på mig en förkylning :(
 

Lördag 😍

Inledde lördagen med sovmorgon ;) Joline vaknade halv åtta och Milea åtta! Underbart:)
Jag och Milea åkte med pappa och Marie och handla på morgonen, Milea har pratat om att handla med morfar sen sist så fick göra det :) Hon jubla när vi kom in på ÖB haha! Underbara unge.
Sedan hem för lunch, därefter bestämdes det att vi skulle åka till Alingsås. Det blev besök hos Mattias, Lina och deras lille Ebbe. Väldigt trevligt då jag inte träffat dem sedan Milea döptes.
Tjejerna fick fina kläder från newbie och det bjöds på god fika och mycket prat :)
Utanför hade de gungor och en studsmatta så Milea var supernöjd! Frågar man henne vad hon gjort idag säger hon "hoppat i sås" 😂😂
En fin dag! Nu lägger Jonas Milea och jag ammar Joline. Sedan väntar en godisskål 😍
Imorgon blir det lek med Inez för Milea och mammorna ska tjöta, Jonas ska lägga sten med pappa så trappen blir klar snart. eftermiddagen blir fotboll för Jonas och jag och barnen åker till mamma och pappa!
Inte mycket familjedag utan på var sitt håll men det fick vi idag 💕
 

Fredag ❤️

Äntligen är det fredag igen vilket betyder att pappan i familjen kommer hem för helg med oss ❤️
En helg utan direkta planer, om vädret tillåter kommer pappa och fortsätter med mur och trappa på Södersidan av huset! Blir skönt när det är klart, tyvärr blir inte allt klart i år så det sista blir till våren men det mesta i alla fall.

Idag kör jag och tjejerna pyjamasdag i höstrusket, lyckades få Milea att somna i vagnen inne! Hör dock att hon vakna nu efter en halvtimme, suck!
Får se va vi hittar på nu i eftermiddag.

Också sett att kidskoncept släppt serie i lila :) kan bli bra till Jolines kommande rum, kul med annan färg än Mileas ;)