Halvtid!

Jahop och idag var halva veckan på jobbet också gjord! Herregud, snart helg igen!
Promenixade med Hanna i måndags, mysigt! Vi bestämde en dag för att åka till Ullared!!! Wihooo!

Kom ner till tåget och det var inställt, suck när man tänkte vara tidig på jobb idag. Älsklingen får vara hemma idag och måla på huset och jag får gå till jobbet och greja där, bara 9,5 veckor kvar att jobba nu, känns underbart och väldigt konstigt på samma gång. Fantastisk när man vet varför man ska vara hemma men konstigt när man jobbat i över fem år och helt plötsligt ska vara borta mer än tre veckor!

Åh vad jag längtar nu efter vår skrutt, så härligt att sitta på jobbet och känna hur ❤ bökar runt där inne :)

Ha en fin dag för det ska jag ha!

Trimester tre <3

Idag går vi in i vecka 29, sista trimestern och det känns underbart! Var hemma hos bror med familj igår då jag hämtat tre av barnen ute på gullholmen. Jonas var på bröllop så jag fick stanna kvar på mat och frukter med glass, satt och pratade och huxflux var klockan halv ett. Åkte hem och då kände jag den enorma tröttheten, så fick ringa Jonas och kolla om jag kunde hämta honom då, och det fick jag så in i bilen igen och åka till kärna av alla ställen, mötte två rådjur och en grävling på vägen, läskigt.

Blev så inspirerad av min svägerska igår att greja så idag har jag målat bord, bakat bullar, rensat lite skit, storhandlat mm. Nu värker mina fötter så orkar inte med många knop, ska bara ligga och njuta av min bebis i magen som är superaktiv idag <3

Bola

 
Fick en fin present av Cissi igår :) var ett bolasmycke tror jag det hette, ett gravidsmycke, är ett långt halsband med en berlock med plinga i sig så det låter när man går. Barnet vänjer sig nu då vid det och sedan när pluttis är född så ska den hänga i vagnen och på så vis känner barnet trygghet eftersom det är något den känner igen:)
Jättefint var det, blev superglad!
 
köpte mig ett par fred Perry skor idag som jag kollat på i ett år, det var jag värd :)