Tand!

Nu ser man och känner en första liten tand på Milea! Äntligen, då vet vi varför hon varit gnällig. Idag när VJ och tvillingarna var här fick hon en alvedon för hon va så ledsen:( stackars liten!
Hoppas det går över snart!

Tdl

Jahaop, då man insåg att man missat tdl igår som jag trodde va idag, suck, blir la 500kr extra :( fick en tid nu 13 så ska snart gå å få det gjort!
Emma å Saga var här imorse, mysigt :)
Tog en stund innan vi mammor fick äta bara, barn som ska äta, bytas på å allt som hör till ;)
Tillslut fick ja lillfia att sova nu med! Man kan ju missa något;) så nu har även jag fått lite lunch :)
Idag får det blir en enkel middag eller en matlåda för jag orkar inte stå vi spisen ovh det finns massa kalops över! Den blev förövrigt suverän ;)
Ne, nu borsta tänderna ;)

Luften gick ur mig!

Har idag varit och hälsat på Fia, vi gick fram och tillbaka till alafors och tog även en promenad där så närmre en mil har vi gått idag. Lagade sendan kalops som kokade från 15-19.30. Samtidigt tog jag hand om lillan som vägrade sova middag och var vaken från 14 då hon inte sov så mkt heller. Från att ha varit på strålande humör hela dagen gick hon till en ledsen bebis, kom i etapper från 17-18.45 då hon somnade helt utslagen! Hoppas vi får igång hennes mage för nu är hon inne på andra dagen utan något så imorgon ska hon få katrinplommon innan frukost och hoppas att det hjälper, annars får vi ringa BVC!

Imorgon kommer Emma och lilla Saga hit och äter frukost med oss, supermysigt :)
Hoppas att fröken bus sover bättre inatt så att vi är utvilade imorgon :)

Sprang på min bror, Mio, Mika, Jossan och lilla Alvin med, så söt han var! Pytteliten och massa päls! Helt underbar😍