Dejt och rensning

Igår var jag och Jonas på dejt:) vår julklapp till varandra! Vi kände att vi hellre la pengarna på det än på prylar. Milea var hos sin moster, första gången utan oss både och det hade gått superbra. Vi åt trerätters på heaven 23, kanongott!!
 
idag gjorde vi lite nytta, fortsatte jobbet med att tömma vinden, trots att vi slängt massor är det väll ca tre lass kvar med släpkärra innan den är tom. Sedan är det lite i ett förråd och hela verkstan kvar, men där ska det mest rensas och göras iordning lite! Ska bli så skönt när allt är klart och vi har fått bort det som inte är vårt!
mamma hade Milea här hemma medan vi höll på, så det blev iaf ett rejält lass som åkte, men vad tid det tar, trodde vi skulle hinna flera lass men hann bara ett. 
 
imorgon laddar vi för nyår med härliga vänner och barn! Mys på hög nivå med mig som chaufför, har jag aldrig varit på nyår men någongång ska vara den första:)
 
nej, nu dax för sängen! Godnatt och gott nytt år

Nyår närmar sig!

Jahopp, julafton över för detta år! lillans första, mysigt, fram till Kalle låg hela familjen i pyjamas på soffan, sedan duschade vi och klädde oss för ett besök hos mamma och pappa! Där åt vi gott och myste med familjen, det var inte mycket man hade lillfia hos sig mer än när hon skulle äta, många famnar som ville krama;)

Juldagen var mysdag hos oss, vi tittade på lost, åt godis och bara va! Lillan somnade vid nio och mamma och pappa hade lite egentid! Köpte också en ny liten tv, var med pappa på mediamarkt 8 på morgonen ;)

Annandagen spenderade hos Jonas morbror, fick kalkon, mums! En mysig dag till helt enkelt!

Idag blir det promenad om det inte regnar, jag ska köra ett lätt träningspass här hemma, första efter förlossning och sedan får vi se vad som händer :) ha en fin dag

Dan före dan!

Idag åkte vi alla till nödinge, skulle handla en sista julklapp! Jag var och köpte två linnebodys till Milea med, så bra att ha under klänningar och tröjor:) hade 50% så betalade 50kr för två! Sedan åt vi sushi, mums!

Fick en överraskning av svärfar i lördags, pengar att köpa nått fint till mig själv, kom nästan en tår!
Igår hade vi lilljul hemma, milea fick massa fint och vi fick planksteks plankor! Kanon!

Godjul!