Snart helg ;)

Snart helg för gubben, skönt, han jobbar bara imorgon med sedan är han hemma med oss;) idag har syrran och Cicci varit har, trevligt :) och igår hade vi besök av Hanna! Mycket hitt på även denna vecka :) tog oss en promenix med, jag och Milea, tredje dagen i rad, så skönt. Behövs med all fika;)
Imorgon får vi besök av Melissa och Meja, ska bli kul:)
Snart dax att laga middag, fetaost biffar med gräddsås, mumms!

Måndag morgon

Nu ligger vi här i den stora sängen jag och Milea, hon har precis ätit och det är dax att göra henne iordning för dagen, sedan ska vi gå upp så att jag får lite mat i magen jag med, får passa på medan hon är mätt ;)
Hoppas att det fortfarande är uppehåll på förmiddagen så att vi kan ta en promenad till BVC, känner att det är gott att komma ut samt att hon sover så bra i vagnen!
Får väll se om vädergudarna är snälla ;)
Ska bli spännande att se hur det går att laga middag idag med, men det går nog galant, får se till att ha vagnen i köket bara!
Annars står inte mycket på schemat idag, blir nog en mys em på soffan tror jag:)

Sista dagen!

Jaha, söndag och imorgon börjar Jonas jobba igen, tråkigt. Jag och Milea ska till BVC, sedan får vi se vad vi ska hitta på! Jonas ska träna med så det blir en lång dag för oss. Kanske kan se om vi kan träffa någon eller ta en promenix om vädret tillåter :j

I helgen har vi först varit hos mamma och pappa i fredags, båda syskonen var där en sväng med, trevligt. Var Mileas första besök borta. Gick jättebra, alla slogs om att ha henne så hon fick mycket uppmärksamhet :)

Igår var vi bara hemma och hade mysdag/kväll utan besök, det var skönt. Jag åkte en sväng till Coop, var jättejobbigt att vara utan skrutt, hon var hemma hos pappa, jag handlade så snabbt jag bara kunde haha!

Ne, nu ska vi göra iordning oss då faster Netta kommer snart :)