Bebis blir stor 😍

Vår bebis är inte så liten längre!!! Nu kryper hon runt, ställer sig mot saker och busar som bara den, hon är så medveten om allt. Säger man nej så skrattar hon bara och fortsätter, underbara unge. Dock sover hon så fruktansvärt dåligt just nu, hoppas det blir bättre 😀
Idag har vi haft fullt upp, handling och sedan besök av Cicci, och sen kom även Johanna! Kul att träffa vänner 😀 ikväll har vi ätit plankstek, invigde våra plankor och så gott det blev, till det ett gott rödvin och nu ska vi äta dumlesnacks 😀 en bra fredag helt enkelt! Nu hoppas vi på att lillfis ska somna om också då hon har svårt att komma till ro😢 stackars liten!

Längesedan!

Har haft så fullt upp mef målning och familj så inte hunnit skriva.
har varit en underbar sommar, vi har fått målat massor, så nu börjar det lida mot sitt slut, idag ska vi köra hårt och lämna lillan hos mamma så att vi kan greja båda två! Oj så fint huset blir, ett riktigt ansiktslyft, folk som går förbi på gram kommenterar så det är kul!
När detta projekt är slut ska vi ta tag i Mileas rum, ska bli mysigt att få fixa till henne, lite roligare när det är på insidan också! Så då får jag måla mer fönster 😜 men det blir så otrolig skillnad på insidan! Hela rummet lyser upp!
 
Nu ska vi göra iordning oss och sedan åka och hämta ett parasoll som jag köpt av en gammal klasskompis i lösöse, vårt fick sönder och hon sålde ett för 40kr 👍