Vilken vecka :)

Vi har haft en underbart vecka på saltvikscamping. Första gången i våra liv provade vi på husvagnssemetser. Det var riktigt mysigt, först var Milea skeptisk men det slutade med att hon inte ville åka hem idag.
Vädret har varit helt okej, det har varit uppehåll, vissa dagar soligt men lite blåsigt. Jag har sänkt kraven sedan jag fick barn och det är skönt. Nu är jag nöjd med uppehåll så man kan vara ute.
Vi har lekt på vår lekplats vid havet, plaskat lite i vattnet, byggt slott mm.
Ett besök på nordensark blev det, mysigt att gå runt och kolla på alla djuren, barnen fick klappa kossor och getter.
Vi besökte vänner i kämpersvik, väldigt mysigt.
Ett besök på sportshoppen i grebbestad blev det, där fanns bamse och hans vänner så vi körde bamsegympa och sedan kramade Milea bamse och Skalman, hon vår så lycklig.
Sedan sa vi hej till Johanna och Fredrik på bryggan och fick sitta i deras båt :)
Under helgen var Sandra och Patrik nere i deras stuga 10 minuter bort och även Mimmi och Sebbe var där. På fredagen blev det grill i stugan och på lördagen grill hiss oss, så trevligt. Barnen somnade tidigt på lördagen och sov hela kvällen så man hann verkligen sitta och prata :)
Grannbarnen tog sig även Ann barnen och lekte och kramades, så mysigt. Gulliga ungar!
En fantastisk vecka helt enkelt :)
 

Tiden rinner iväg!

Trodde jag bloggar förra veckan men icke!
Vi hade en blandad vecka, träffade mormor och morfar som varit i Turkiet, tjejerna var glada att träffa dem igen :)
Milea fick en klänning med frost, nöjd tjej, Joline fick eb uppblåsbar båt med tak man kunde sitta i, den testades i badkaret på direkten. Torsdagen var dock höjdpunkten för familjen. Då packade vi oss iväg för en dag på Liseberg.
Blev en del åk, kaninresan, kaffekoppen, sagoslottet mm :) nöjd tjej hade vi. Joline klagade inte i vagnen med allt att titta på. Vi kollade in när en pojke lämnade sina nappar till kaninerna. Milea säger att hon ska ge sina nästa gång men vi får väll se om hon hinner ångra sig.

Fredagen bjöd på en tripp till Ikea med Julia och Wilma. Samt en sväng till stoff och stil. Nya stolar till köket har handlats, ny stol till Milea, tyg till gardin till lekstugan.
En mysig tripp med lunch :)

Helgen var lugn, lite fix hemma, en fika hos mamma och pappa samt köp av lördagsgodis, veckans favorit enligt Milea.

Nu är jag igång med målning av fönster, lekstugan blev klar :) så skönt.
Emma var här på en fika idag också, himla mysigt. Nu är jag klar med mitt hemma träningspass, hann inte till gymmet. Blev en sen läggning. Nu blir det kvälls och caleforniacation 👌🏻

Imorgon väntar en utflykt med Hanna och alla barn ❤️
 
 

Blandad dag

Vi inledde dagen lite för tidigt i min smak men vad gör man inte ;)
Pannkakor stektes av mannen i huset och sedan mumsade vi i oss :) helgtradition i vår familj.
Efter lite lek åkte jag och Milea iväg med återvinning och handlade en snabbis. Därefter blev det lunch och Joline skulle sova middag. Jonas och Milea tog en sväng till lekplatsen och en tur till skogen. Undertiden de var borta och Joline sov satte jag mig i soffan och kollade Netflix. Vi har äntligen fått fiber och kunnat skaffa detta så allt är nytt för mig och underbart. Blev ett par avsnitt av vampire dairies eller hur de nu stavas 😂 Och gos med Kattis. I eftermiddag har vi lekt inne och nu ikväll målade jag lekstugan tills färgen tog slut, blir till att köpa en burk till.

Annars har helgen varit lugn, Emma och Saga kom på besök i fredags, middag, fika och lek bjöds det på, barnen började leka ihop, så mysigt.
Igår var det lugnt, barnens farfar kom upp en sväng annars hände inte mycket.

Nu väntar en ny vecka där förhoppningsvis lekstugan blir färdigställd(beroende på väder) och men en Jonas som är hemma med oss, underbart. Nu är han hemma tills slutet på Januari och jag hemma tills 29:6 👍🏻