Helg!!

Åh älskar helgen när hela familjen är samlad! idag ska det rivas tapeter, vi har mindre än hälften kvar så det är skönt, det tar ganska lång tid eftersom vi inte håller på konstant då vi också vill tillbringa tid som familj! 
Inväntar paket på posten som kommer om ca en vecka, blir en klänning och en fleese från pomp delux 😀 till lillan såklart! Nu är det bara t å veckor kvar tills hon fyller 1, galet! En tripp till Ullared ska hinnas med innan och handla inför kalas 😀 
tänk vad mycket som händer på ett år och hur fort det går!!
Längtar tills hennes rum är klart och vi får inreda det med massa fint! 
 

Snart så!!

Är vårt evighetsprojekt klart! Imorgon ska det sista målas, sedan ska stuprännorna hängas på plats bara!! Sen tar vi oss an Mileas rum men det blir bara kul 😀 garderober ska rivas, tapeter ska bort, allt ska bytas och det kommer bli så kul när hennes rum står färdigt 😀 på lördag ska vi även lämna henne till mamma under natten då vi ska på fest, ska bli spännande att se hur det går! Blir nog toppen! Ska ta mig en shoppingrunda imorgon med Busan som behöver lite nya höstkläder, ska bli kul! Hoppas bara hon är nöjd med att sitta i sin vagn lite 😜

Krav!

Gah, ställer för höga krav på mig ibland. Läser om mammor som städar å fixar å hinner med så mycket, känner själv att jag inte hinner så mycket mer än att ta hand om Milea på dagar a, men måste börja inse att jag gör så gott jag kan! Alla har inte samma förutsättningar! Det jag gör är faktiskt gott nog!
Ska bara slå in det i skallen också 😜

Idag har vi varit i stan, fikat och lekt med Sofie och Magne, sedan gått i affärer och hälsat på mitt jobb. När vi kom hem åt vi och gick till lekplatsen 😀 Milea älskade att titta på när jag gjorde kakor och så tog hon en tugga sand med, mums 😜 älskar att spenderat dagarna med min lilla tjej!
Får se vad denna veckan har att erbjuda 👍