Första dagen!

Efter en helg av kalasande var det idag dax att börja jobba.
Det kändes kul att vara tillbaka och samtidigt konstigt att vara utan familjen.
Mycket att ta in på jobbet men kul att använda hjärnan. Även roligt att träffa alla kollegor igen.
När jag kom hem kom mina två underbara barn springande och kramades, het underbart. Skönt att få sakna lite också och att de får tid med pappa också.
Imorgon väntar en ny dag, jobb,mys med barnen och sedan bodypump, skönt! När man jobbar uppskattar man ledigheten på ett annat sätt också:)

Snart dax!

Nu har vår lilla tjej blivit hela 1 år💕 Vi firande födelsedagen här hemma med vår lilla familj. Rulltårtbakelse med grädde och jordgubbar blev det och det gick hem :)
Presenter blev det också, av oss fick hon klossar, en matkorg och en docka.
Kalas hade vi på lördagen. Milea var själv lite på föris också, ledsen vid lämning men hade gått bra ändå.
Joline var nöjd med sitt kalas, Netta, mormor och morfar, farfar, Mikael, Cecilia, Angelika, Marie och Jasmine kom. Det blev tårta, fiffirutor och rulltårta.
Joline mumsade på tårta.
Hon fick en elferarri av mormo, morfar och farfar. Pengar av Netta, kläder av Mikael med familj, tre olika bäddset av Marie med familj. Mycket fint :)
Gårdagen var det föris igen, jag skulle följa med. När jag kom ut och skulle säga hejdå till Milea var hon redan ledsen så det gick inte att lämna utan jag fick stanna kvar men hålla mig lite undan och det fick super, hon lekte med Wilma och grejade.
Sedan åkte vi till kusin Adam. Jag och Jonas blev fina i håret och barnen lekte. Även där blev Joline firad med en fin klänning och en flaska man kan ha vatten samt typ kex i, smart.
Även jag fick rosor och choklad för jag hade fyllt år :)
Adam är så go, man märker att vi setts mer nu för han kom flera gånger och ville gosa å sitta i knät.
Idag var Jonas på föris, han hade kunnat lämna men hon blev ledsen, dock kunde de avleda henne. Imorgon är det min tur, hoppas de går för mig med :)
Jag och Joline hade en mysig promenad och lunch med Julia och Wilma undertiden.
Nu i eftermiddag var vi hos fotografen, blev enskilda bilder på alla, syskonbilder och familjebilder. Älskar den studion, ägaren är så bra. Han tar alltid en och en halv timme för att man ska slippa stressa, sen idag drog de över men de brydde han sig inte om. Vi tog bilder både ute och inne med. Vi var kvar i över två timmar och sedan hade vi trötta barn. Ska bli så spännande att få resultatet:) nu blir det orange is the new black:)
 
 

Stora tjejen!

Nu är Milea igång med inskolning. Det går väldigt bra och hon tycker att det är superkul! Idag fick hag följa med och igår Jonas. Milea bestämmer själv vem som ska följa med varje dag:)

Joline fick vaccin igår och har feber idag, synd om lillfisen som inte är nöjd. Växt hade hon gjort och hon var 73.3 cm och vägen 8645 gram nu :) hon tar sig.
1 år på torsdag 🙈

Själv fick jag ett samtal från pappa som hade en biljett över till dagens derby så nu sitter man på tåget och ska möta Mikael och Angelika för mat innan vi möter upp resten :) kul kul för mig!