Mys

Idag är vi trötta, en liten tjej som inte ville sova igår, tog sin lilla tid. Så imorse gick vi upp ur sängen vid strax efter nio, brukar gå upp vi åtta. Därför blir det en mysdag, får se om vi kanske tar en promenix. Håller på att städa inför julsakerna som ska tas fram, dammning håller jag på med idag, får se hur långt jag hiller, beror på hur millisen sover. Ska hinna med att baka bröd med tänkte jag:) jästen går ut imorgon så bäst att passa på!

Ha en fin dag

Mika & Jossan ❤️

Idag ska jag och lillfia till Mika och Jossan en sväng! Ska bli mys. Tänkte låna en serie av Mika så jag har nått att titta på här hemma ;) just nu är det inte tree Hill som går, vet inte hur många gånger jag sett den men den är ju så bra:)

Veckan är ganska fullspäckad, iaf fram till fredag, sedan blir det familjemys :)
Imorgon ska vi till Hanna och träffa lilla Mikaela, på kvällen kommer Sophia, Robert och lille Levi :) har inte sett henne sedan i våras, helt sjukt.
På torsdag kommer Kristin och lille Vincent på besök, mysigt, blir lunch. Tänkte väll göra någon sallad, nyttigt och gott!

Nu ska vi se om jag kan få städat en av toaletterna iaf under lillans sovstund, får ta lite i taget! Sedan ska vi ta en tripp och handla lite, tänkte spana in nya lekia med, kanske hittat nått spännande :)

Igår var farbror och fru här, Milea fick ett fårskinn, nappar som lyser i mörker och en bitring, så snällt :) Nepp, nu dax att dricka upp kaffet och dra igång ;)

Måndag igen

Jahopp, måndag imorgon igen vilket innebär att Jonas ska jobba :( segt när han varit borta hela helgen och man inte hunnit ses!
 
Helgen bestod av mys hos Emma i fredags, massa prat, mys och sedan stannade jag och Milea över natten så vi slapp köra hem!
 
på lördagen var vi en sväng hos mamma och pappa, sedan hämtade vi Fia och pojkarna och hade myskväll med dom :) 
Idag hämtade vi Jonas i stan och stannade till på Kappahl och köpte lite kläder till skrutt och även present till Mileas nya kompis Mikaela :) sedan när vi kom hem tog vi em promenad i det fina vädret! En bra avslutning på helgen! 
 
Nu väntar en ny vecka med allt vad den innebär :)