Onsdag!

Efter denna dag jobbar Jonas endast 1,5 dagar sedan går han på semester! Skönt, han tar pappaledighet med så han blir hemma med oss i 6 veckor 😍
idag skulle vi egentligen varit hos min bror med Alvin och Mio men Angelika blev sjuk så vi får stanna hemma! Underbart väder så nu när lillan sover så passar jag på att unna mig en stund i solstolen 😀
 
Har inga planer imorgon heller å Jonas ska iväg på kvällen så får se vad vi hittar på!
Fredag kväll kommer bror och Annika hit och grillar! Ska bli trevligt 😀
bjuder på ett par bilder på lillfia ❤️
 

Familj❤️

Hade en mysig midsommar! Lugnt var det, åt god mat, myste med familjen! Kransen tyckte fröken inte alls om, kanske nästa år, fick nog någon bild på henne iaf ;)
 
Igår åt vi först frukost hos mamma och pappa innan vi åkte. Jonas fick sovmorgon till 10. Sedan myste vi bara här hemma, jag testade cupcakes för första gången, att baka alltså, goda blev dem, hade inte ingredienser till rena choklad så blev blåbär hallon i muffinsen och choklad frosting :) Jonas pappa var här en sväng med! 
Idag blir det grill till middag! Sååå gott :) annars inget plannerat! 

Midsommar!

Sov väll sådär inatt men konstigt nog vaknar man till när det är dax att gå upp, idag runt 07! Mys i soffan med lillan innan frukost, underbart!
Håller på att packa allt som behövs inför dagen firande hos föräldrarna, ska bli kul, syster med familj kommer också! 
Sitter en stund i solstolen nu när Milea sover innan det är dax att ta fram penseln och måla en stund, har ju haft uppehåll lite pga axeln men måste komma igång och eftersom inte axeln vill ge med sig så får jag testa idag och se hur det känns :)
så idag blir tre sektioner staket klara, bara fem kvar sedan ;) 
 
hoppas alla får en fin midsommar!
vi firar vår första som en liten familj, sist låg hon ju i magen och mamma har lovat en krans ❤️Så fin hon kommer bli!!