Presenter:)

Sitter här på jobbet, internet har lagt ner och allt jobb är internetbaserat :/
Var iväg och köpte en present till Milea idag, blir en cd spelare :) ska köpa skivor med böcker till som hon kan lyssna på på kvällen. Vi ska försöka få henne att somna själv efter att vi har läst. Mysigt att lyssna på saga.

Snart helg igen, blir en lugn fredag. Lördag blir det mor och dotterdag med mamma. På söndag ska vi prova familjegympa :)

Ikväll blir det hemmaträning, städning och tvätt, himla skoj, not. Dock behövs det verkligen så får ta tag i det. Hoppas på ett avsnitt av breaking bad också.

Bjuder på lite plantering som gjordes i helgen :)
 
 

Fredag morgon.

Idag var det tungt att gå ur sängen. Hamnade uppe lite sent då Jonas kom hem 22.30 först och vi pratade lite innan jag la mig.
Egentid med barnen igår, vi lekte, myste lite i soffan. Joline skulle kunnat somna vid 17 redan men det är för tidigt. Lägger henne och vad händer, hon vägrar, brukar bara vara att lägga ner men inte när man är själv såklart. Milea tyckte ju självklart det var spännande så hon och dockan skulle vara med. Två försök blev det innan jag försökte lägga en övertrött Joline och en Milea som inte alls ville sova i vår säng. Ingen ville sova och kände att humöret var påväg att ge sig så bestämde mig för att ta dem i vagnen på en promenad istället. Bra beslut ;) en mamma som inte blev arg och barn som somna på nolltid!
Själv hann jag med ett litet träningspass, dusch, måla naglar, titta på två avsnitt av vampire d.
Härligt värre.
Såå kallt imorse kände jag, borde haft vantar. Dimman låg tät och det var/är mörkt!
Idag väntar jobb, ute lunch idag när det är fredag :) hem en sväng efter jobb och sedan tjejmiddag hos Emma! Får se hur länge man orkar 😂😂
Imorgon har vi inga planer, får se vad det blir och på söndag kommer Jonas moster och man på fika. Trevlig helg att vänta :)
 
 

Måndag igen!

En underbar helg med familjen :) lördagen inleddes med pannkaksfrukost i vanlig anda :) därefter packades väskan med allt (trodde jag) sen åkte jag och Milea till badhuset. Byter om och märker att min bikini inte är med, här står man, lovat barnet att bada så på med kläder igen. Ut och kolla om det säljs något, finns en baddräkt i blommit tyg med batwatch skurning, den passar, vad gör man inte för sitt barn, köper den och vi kan äntligen bada. Känner mig som den mest obekväma i världen men ändå.
Dock fick Milea en kallsup efter ett tag och ville inte bada mer :/ då åkte vi och köpte lördagsgodis och hon fick en tidning med frost, klistermärke special :) någon var nöjd.

Kvällen tillbringades på mr Johansson för att fira barnens farfar som fyllde år. God mat och trevligt sällskap. Barnen skötte sig väldigt bra :)

Söndagen inleddes med besök av barnens mormor och morfar vilket de uppskattade mycket. Därefter var vi hemma, lekte och hade oss. Blev en kvällstur till en lekplats också för att få lite luft, var väldigt skönt. Två trötta barn somnade snabbt och vi tittade på serier.

Morgonen inleddes nu som vanligt med att Milea inte vill att jag ska gå och jobba, känns jobbigt att hon är ledsen :/ men vad gör man, hoppas det släpper snart.
Nu blir det jobb! Mörkt när jag gick idag 😳😳