Kaffe och kaka :)

Torsdag redan. Igår blev det en lång läggning på ca 1,5 timmar då Milea inte alls ville somna trots att ögonen gick i kors på henne, fick lägga henne brevid mig efter en stund då ryggen inte orka stå böjd längre.
Jonas var ute och grejade med altanen, det tar sig, så himla kul att se :)
Idag bjöds det på kärleksmums på jobbet, mums, en kollega som går på semester som hade bakat, det uppskattas.
Får se om det finns något kvar i eftermiddag, kanske tar en bit till ;)
Ikväll blir det lek med lillfia, får försöka träna med, så jag har gjort mina pass för veckan. Imorgon kommer Emma och Saga på middag, får se vad det blir för gott, är ju gubben i huset som står för middagen nu när jag jobbar :)
Ska bli mysigt att träffa dem innan de åter på sin utlandssemester :)
På lördag åker Jonas till stugan och grejar, jag och Milea får besök av Fia och Linus, ska bli kul!
Ska försöka få målat fönster i helgen också samt få städat ur förrådet så vi kan börja organisera det. Så vi får ut alla grejer som står i det nya barnrummet nu när det är igång och ska renoveras!
Hoppas hinna med en del men får se vad kroppen tycker, redan vecka 29, helt galet va fort tiden går :)
Snart är vi tvåbarnsföräldrar. Blir underbart :)

Tisdag..

Helgen sprang iväg. Jag och Milea åkte till Bäckebol med Julia :) Där inhandlades tyg till ett babynest till bebis. Sedan blev det IKEA där vi köpte ramar, kuddar, lite leksaker till Mileas kök mm. En lunch hans med också. Dock hade denna mamman glömt barnvagnen så det blev lite tufft när fröken var trött och inte alls ville sitta still i kundvagnen. Jonas fick vara hemma och jobba på altanen.
På kvällen blev det grill hemma hos Julia och Chris. Jättetrevlig och gott.
Söndagen bestod av lek och bus, Jonas grejade mer och jag och Milea lekte. Jag hann även måla fönstret i bebis rum en första gång.
Sedan kom pappa och hämtade mig och Milea, vi åkte och handlade mat. Sedan till Bohus för att hämta en liggdel som vi fick tag på till dubbelvagnen, 400kr istället för 1500kr, toppen.
Därefter blev det lek och bus hemma hos mormor och morfar som Milea älskar. Kusinerna Elias och Jasmine kom också med moster Marie så vi var ute och lekte. Milea testade den stora studsmattan som hon tyckte var kul att springa på.
Lilla Jasmine låg så snällt i vagnen och sov.
Sedan blev det grill hos mamma och pappa. Sedan somnade Milea så snart vi kom hem och sov som en stock hela natten enda till 08.15.
Igår var det jobb igen, hinner inte se fröken så mycket innan hon ska lägga sig men hon har kul med pappa :) Snart är jag hemma igen med henne <3
Idag ska Jonas iväg och träna så får se vad jag och Milea hittar på, beror lite på ork och väder. Kanske en sväng till lekplatsen.
Nu är snart lunchen slut, tillbaka till jobbet!!

Helg igen snart!

En vecka går så fort! Redan fredag imorgon. Veckan har varit intensiv, månDagen var dock lugn efter jobbet. I tisdags var det jobb, sen hem och mysa med skruttfia innan jag åkte till syster för att fira Kevin som fyllt år! Mikael var där också, kladdkaka bjöds de på, mums:)
Igår var det jobb, sedan blev det pannkaksmiddagen. Efter det kom mulle och Bobby på besök, vi åt paj, pratade och sedan blev det en promenad. Milea sov sen middag så hon fick haka på, himla mys!
Idag var vi hos bm på morgonen, fick en ny då min ska vara sjukskriven, hade en annan förra gången som var kass men hon jag fick nu och som ville jag skulle gå hos henne var toppen, är nu inbokad resten av graviditeten :)
Imorgon väntar vårfest på jobbet, kul!