Tandläkaren

Dagens första besök hos tandläkaren för lillan idag, spännande. Får se om hon biter henne i fingret 😜
Handling står på schemat sedan, komplettering på de som missades sist. Testade broccolisoppa igår, lätt att laga var det och gott med, så den kommer det bli igen, dock vill jag ha den mer krämig än receptet sa så det kommer jag ändra till nästa gång!
La även i ägg så att det skulle bli lite mer mättande.
I eftermiddag ska jag till optikern och testa synen, behöver nya glasögon då mina är över 5 år gamla och synen har ju ändrats sedan dess, modet också för den delen så nu kanske jag kan känna mig bekväm med de nya också!
Fick även igår när vi hade lite mammor hemma bokat in tapasmys nästa vecka dock så ska mammorna ut själva så nu kan vi sitta och tjöta i lugn och ro, brukar ju inte vara så precis. Ska bli kanonkul 😀

Effektiv!

Idag har jag och lillfis hunnit mycket 😀 städat hela huset, varit och lekt med kompis, handlat och lekt!
Milea var helt slut efter uteleken hos Hanna m familj så hon somnade när vi va påväg tillbaka till bilen och jag kunde flytta över henne till bilen, sedan över till vagnen igen och hon sov vidare i 2,5 timmar tills jag fick slamra med disken för att hon skulle vakna 😜
Men så mycket man får gjort nu när hon sover långpass 😀 hinner båda sitta i soffan och greja! Helt fantastiskt och en gladare unge får jag sen när hon vaknar, märks att hon verkligen behöver denna vilan på dagen!
Nu ska jag nog sätta mig och pyssla med hennes fotoalbum en stund nu när jag har egentid då gubben är ute och roar sig 😍

Lördag!!

 
Vaknade tidigt idag som vanligt och gick upp vid 06.30, min morgon idag då jag ska sova borta inatt eftersom jag ska på fest, känns konstigt att vara borta från min lilla familj men behöver verkligen sova så det blir nog bra!

Annars står handling på schemat, riva lite tapet, som tur är börjar det ta på den nu 👍 och sedan fest för mig och de andra två får ha en egen myskväll!
Bjuder på en bild på vår lilla busunge som förövrigt var helt slut igår så efter tre timmars sovande fick jag väcka henne vid fem för att hon skulle kunna sova, galet!