Trött!!!

Gårdagen var riktigt trevlig, god mat, trevligt folk och massa prat och bus med lille Cevin!

Nu är jag helt slut, målat alla framsidans tio fönster idag, tog en liten stund men klar blev jag, imorgon ska jag måla karmarna en gång till samt de gråa på fönstren, sedan är dom klara, helt otroligt. Då ska jag ta bort all tejp så det ser fint ut! Skönt!

Jonas fick ta och röja i rabatten då den var helt igenväxt, så om vädret tillåter får han dra igång med lager två av den gråa färgen på huset:)

Nu blir det till att sitta en stund i solstolen och sedan filmmys med jordgubbar glass och godis :)

Imorgon ska vi hämta vårt nya vrålåk, jippi! Kan semestern börja bättre? Skulle inte tro det!

Vänner!

 
 
Idag hade jag tänkt måla lite fönster men tyvärr tillåter inte vädret detta :( blir att sitta en sväng i soffan innan jag fixar iordning huset inför kvällen då vi får besök av Hannan, Andres och Cevin :) ska bli riktigt trevligt, som vi har pratat om detta och äntligen blir det av :)

Jonas åkte in till stan en sväng för att leta kläder på rean, man får passa på nu medan man kan för sedan blir det inte fett ;) men desto rikare blir livet på kärlek och det är helt fantastiskt :) längtar sååå!!

Köpte de första kläderna till skatten i torsdags då jag och älsklingen var ute och åt, så söta så måste lägga upp en bild ;) sprang på Emma
Ha en fin dag!

Shopping

Idag ger jag mig ut ett par timmar på stan efter jobb för att invänta att Jonas ska sluta jobba!
Rätt okej har det varit hittills :) inte handlat något än, men sätt så mycket fina bebiskläder, dock inget jag kan köpa nu eftersom jag inte vet vilket kön vår lilla älskling har, så får allt hålla mig lite :)
 
ha en fin kväll!