31/1-2014

Dagen då jag tig beslutet att sluta amma, eller ja, kan hända att jag försöker någon natt men troligtvis inte! Ett tungt beslut men ett måste! Lillan vill inte ha tutte, hon bara gapar, suger inte å skriker! Får hon flaskan är hon nöjd. Vi har kämpat i över en månad, gått å ammat, knäböj å ammat, liggamma, sittamma, pumpa innan, ja allt men inget hjälper, hon har inget tålamod tyvärr! Men får bådas skull är detta de bästa! I möjliga mån kommer ja att pumpa å ge henne på flaska så får vi se hur länge jag orkar å kam! Som sagt, jobbigt då ja önskar ja kunde gjort de ett halvår men detta är för de bästa! Hoppas de ska gå bättre nu :)

Nattning å glad sambo!

Idag överraskade jag min kära sambo! Han fick nämligen ett par manschettknappar med Mileas namn på :) jag specialbeställd dom ifrån en sida på nätet, fick reda på sedan genom att läsa bloggen the odd way! Ja man har alltid någon nytta av bloggar;)
Han blev iaf jätteglad :)

Nu har han fullt upp men att förSöka få lillfia att somna om igen, hon sov mellan 21-21.30 men ville sedan ha mat, då min Jonte räckte var vi tvungen att fixa flaska så då vaknade hon till lite men snart så hoppas jag hon ska somna om igen, annars har vi ingen glad tjej här!

Sedan ska vi se klart ett avsnitt på sons of anarchy och sedan måste jag nog sova, är helt slut.
Imorgon kommer Hanna och Mikaela på frukost och sedan drar vi på mamma/barn träning 👍 ska bli så kul! På kvällen bär de av till bror för att fira att yngst brorsdottern bli 15 år!!! Herregud!!

Ha en fin kväll

24/1 dagen då det hände!!

Milea vände sig sig från rygg till mage för första gången!!! Sedan blev hon arg, hon hatar att ligga på mage men vända åt andra hållet kan hon inte ;) halv elva på kvällen tyckte hon det kändes bra :)