Ops.

Har haft en fin helg som svischa förbi. I fredags satt jag på tåget hem och såg att en vagn jag länge suktat över var på kampanj :) funderade ett tag och beställde den sedan. Vi hade en lugn fredagskväll hemma. Skönt efter en jobbvecka. I lördags fick jag sms att vi kunde hämta vagnen i Sävedalen, jag hade köpt den sista, 2000kr istället för 3000kr :)
Vi började med att åka till klädkällaren där bamse skulle vara, efter en halvtimme i kö ville inte Milea krama när VII väl kom fram, bara att åka igen. Då åkte vi och hämtade hem vagnen och jag är så nöjd, visst är den lite större i bilen än babyjogger men så får de va, skiljer minst två tusen i pris så. Joline sover och sitter kanon i den Så det känns bra :)
Vi åkte sedan på 30års fest och barnen var hos mormor och morfar. En trevlig kväll blev det och vi var hemma vid 2. Såklart vaknade jag 7 dagen efter och kunde inte somna om. Låg en halvtimme och gick Sedan upp och ka mig i soffan och kolla Netflix. Efter ett par avsnitt blev jag städa istället och bära ut återvinning till bilen samt tömma huset på färg och liknande och ställa i förrådet. Jonas vakna vid 9.40 och gjorde frukost :) sedan fixa han den sista fönsterbrädan. Hämtade barnen vid 13.30 och det kändes då bra, båda längtade efter att få hem dem :)
På eftermiddagen kom Emilia med familj och vi åt taco, barnen lekte och hade kul. Mysigt, nu väntar en ny vecka, tror vi har halvdag på fredag :)
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: