Vilken helg 💕

En underbar helg har vi haft, inledde fredagen med att gå efter lunch, blev upphämtad och vi började resan mot Gamleby där vi skulle bo. Kom fram vid 18.00, då blev det korv med bröd till middag 😀 Sedan satt vi ute till ca 21 och tjöta innan vi la barnen och fortsatte pratet inne! 
Lördagen bjöd på en heldag på Astrid Lindgrens värld vilket uppskattades av både barn och vuxna, dit ska vi igen 😍 stötte på en kollega där också, sammanträffande! Och såg två av mina gamla lärare haha.
En Pippi docka med herr Nilsson fick följa med hem👍 Mileas höjdpunkt var när hon hitta en fontän som hon bada hela sig i ;) lättroad!
På kvällen badade barnen i sjön vid campingen, Milea är livsfarlig i vatten har vi fått se nu, gick bara rätt ut och ramla framåt med huvudet ner så Jonas fick fiska upp henne, kändes som att hon var under i en evighet men var ca 2 SEK så ingen fara men oj så ont man fick i magen :s
Men hon fortsatte bada efter att ha varit ledsen några sekunder! Sen blev det varmdusch för alla barn innan de fick hoppa i säng!
Blev ännu en mysig kväll, alla drack öl och cider men jag fick nöja mig med ett alkoholfritt vin, men lika glad är jag för de ;)
Nu är vi på hemväg, blir ett stopp i en park i Jönköping för lek, mat och sol! Hoppas bara vädret är lika fint där som där vi åkte från!
Bjuder på en bild från vår altan😍