1år!

Långhelger är underbara! Inledde onsdagen men föräldragrupp och därefter vänner på grillkväll! Supermysigt och de sista åkte vid ett. Efter en strulig natt med lillfia, matavvänjning på g! Var det bara att pallra sig upp för en tripp till Ullared med Hanna, gubbarna fick va hemma med barnen ;) så superpigg efter 3-4 timmars sömn, not! Men så bra vi hade det, gick och strosa och kollade på saker, hittade massa bra saker, tex en uv dräkt till Milea för 119kr, exakt samma rear lekmer för 239kr egentligen kostade den 299kr, helt galet bra!
Va hemma vid sex så det blev en heldag! Somnade på soffan 21.30 helt slut!
Igår målade vi, myste med Milea, testade hennes nya uv tält och åt god mat! Avslutade kvällen med ett glas rosé och jordgubbar!

Idag ska vi iväg och fira Jonas kusinbarn Vincent som fyllt 1 år i veckan! Sedan ska vi väll försöka få målat lite mer! Så skönt att vara igång!
Tycker vi får gjort så mkt mer nu när vi går upp på morgonen, Milea brukar vakna 07.30 och då är det gröt som gäller! Så vi är ändå förskonade, många får ju traska upp 05 men än sålänge slipper vi det!
Imorgon får jag dra mig till gymmet, måste försöka gå till åtminstone ett pass i veckan där, om jag ska orka bära Milea ;)
Önskar alla en underbart dag!