Riv!

Idag har vi haft en liten kämpig dag. Stora fröken har stängt öronen och en trött mamma i kombo med en gnällig bebis är ingen hitt. Har blivit en del bråk men men så är det ibland. Har fått tvättat ett gäng maskiner, väldigt skönt.
Vi har hunnit med att vara på lekplatsen med Ida, Inez och Thea. Tyvärr inträffade en liten olycka eftersom Milea glömde säga till att hon behövde gå på toa (trots att mamma frågade) men det är ju så kul att leka. Är väll sånt man får räkna med nu i början, tur att jag bar kittad med påse och extrakläder ;)
Såklart när man är i en sådan situation möter man ju ofta någon man känner lite halvt som frågar om man är stressad, får snabbt svara. "Nej hon håller på att bajsa ner sig" 😂😂 när man när iväg sin unge mot skogen.
Kan ju skratta åt de nu i efterhand iaf.
Ikväll har vi dock fått gjort mycket, nästan att tapet är borta från vardagsrummet, sista småpillet sparas till imorgon kväll. Behöver någon timme i soffan att varva ner också. Morgondagen är planlös så vi får ser vad som händer. Blir nog kanske en lekplats. Hoppas ej på en favorit i repris från idag bara 😂


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: