Ny vecka och nya tag!

Helgen har varit toppen, vi inledde fredagen med lekdejt hos Mileas kompis Inez, dessa två tjejer har följts åt sedan de var ett par månader, leker, kramas och är så Goa ( bråkar också men kramas alltid och säger förlåt) På hemvägen köpte vi en pulka så i snörual körde jJag dubbelvagn med pulka på syret (vad gör man inte för sina barn, och även för mamman 😂😂) ville inte dra den på vägarna. Vi åkte en liten sväng hemma innan vi gick in och det var succé. Sedan hade vi mina kollegor och deras dotter på middag i fredags. Blev en trevlig kväll med mycket prat :) blev en vegetarisklasagne till middag och restee av doptårta till efterrätt!
Lördagen bjöd på lek i snön på förmiddagen och sedan 65 års kalas för pappa, en trevlig kväll med familjen. Eftersom att iallafall Milea somnar tidigt nu när hon inte sover middag beslutade vi att sova över eftersom att vi annars knappt skulle hinna vara där. Funkade jättebra för Milea, somna runt halv åtta och sov hela natten. Joline däremot sov oroligt och vaknade varje timme, ändå hade hon sin liggdel men var väll ovant helt enkelt.
Milea var så glad när hon vaknade upp hos mormor.
Vi åkte sedan hem och fick besök av Sandra och Patrik som kom på fika och lekte med barnen. Mysigt med lite besök.
Vi hann även bygga en snögubbe i kramsnön :) Milea ville dock bara paja den :/
Nu sover Milea men lillan har ont i magen eller munnen och skriker mest, så lär inte bli någon lugn kväll med en bok idag, men så är det ibland.
Nu laddar vi för en ny vecka med lite kul saker inbokade :)
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: