Regn och rusk!

Idag hade vi en lugn förmiddag här hemma. Når Joline sov passade vi på att pärla, dega och måla :) mysigt, varför göra en sak länge tycker Milea ;)
Därefter så tittade vi teletubbies medan vi klädde om för att ge oss ut. På Statoil väntade nämligen Mileas nya regnställ 😍 74/80 passade inte längre då hon numera är 86 lång ;)
Hämtade det och så somnade Milea på hemvägen, egentid med lunch tänkte mamman, men Joline tyckte annorlunda. Vaknade och var vaken hela tiden Milea sov och ville ha uppmärksamhet så det var bara att slänga i sig lunchen och underhålla, vad gör man inte för sina barn?
Sen tog vi på oss alla regnkläder och gick till sandlådan och lekte :) hoppade lite i vattenpölar också! Kul när man själv har regnkläder och kan vara med. Åkte en sväng till mamma och pappa också på fika och för att hämta Mileas kära docka Olle som hon glömde där i söndags.
Jonas åkte och tränade ikväll så lyckades natta två barn samtidigt, dock verkar den ena vakna snart ;)
Men var väldigt stolt över mig själv :)
Imorgon väntar fika med Ida och Sanna plus barn på förmiddagen och ev träff med Julia, på kvällen åker jag och Joline till Alingsås för att träffa Emma med barn!
Dopet börjar närma sig också, så måste ta tag och börja baka tårtbottnar snart så det är klart, måste komma på hur jag ska dekorera med :) kul kul!
Nu blir det snart kvällsmat! Magen ropar;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: