Jobbelijobb

 
Efter en supervecka med min lilla familj laddar jag nu inför att gå och jobba! Sex veckor kvar sedan hemma ett år med två söta hullliganer ;)
Har varit en helg med midsommarfirande hos mamma och pappa, Jonas pappa var också led å så syster med familj! Kusin Elias har kommit på att man kan leka med Milea nu med ;) dock fattar hon ju inte alltid allt han vill göra en men ändå härligt att se dem! De lekte så fint ihop i sandlådan och på studsmattan 😍
Lilla Jasmine låg mest i sin vagn och så inte mycket ;)
Midsommardagen bjöd på en visit hos mamma och pappa igen där vi glömt ta med hårtrimmern så jag kan klippa Jonas, lite fix i trädgården och sedan lek på lekplats :) vad gör man inte för sitt lilla hjärta! Vi gick till en lekplats som hon älskar, sedan blev vi inbjudna på fika hos ett par som brukar vara på öppna förskolan, trevligt! Blev glass och jordgubbar och barnen lekte i deras trädgård :)
Söndagen blev också lite fix i trädgården, fick äntligen ut utemöblerna på baksidan då den delen av altanen är klar 😀👍 tvättat av dem och sen kom Mikael och Annika på fika med Mio, trevligt med spontanbesök!
Eftermiddagen bjöd på storhandling och lek återigen!
Nu dax för jobb!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: